Business Boosters by MM

Een community voor startende vrouwelijke ondernemers

Veel anderen lukt het wel. Wat doen zij anders dan jij? Jij bent hartstikke goed in je vak! Maar dat ondernemen...

Herken jij dit?

Je weet niet waar je moet beginnen...

als het gaat om online zichtbaarheid. Eerst website, eerst Instagram? Je hebt het tot nu toe maar voor je uit geschoven.

Je voelt je soms alleen als zelfstandig ondernemer

Je weet niet waar je met je vragen terecht kunt en kan wel eens een luisterend oor gebruiken. Iemand anders dan je partner of je poes. Iemand met dezelfde uitdagingen en ervaringen die jou advies kan geven.

Je mist focus en wil alles tegelijk

Hierdoor heb je 100 onafgemaakte dingen op de plank liggen en is je je to-do lijst langer dan je wekelijkse boodschappenlijst. Je wilt best een paar werkzaamheden uitbesteden, maar weet niet goed wat en aan wie.

Je bent niet zo technisch

Je wilt veel zelf doen aan je website, maar raakt gefrustreerd omdat het veel tijd kost om een goede oplossing te vinden. Hierdoor ben je meer tijd kwijt aan het uitvogelen van de techniek dan aan het opzetten van een goede salespitch.

Social media is niet bij te houden

Je hebt het gevoel dat je elke dag actief moet zijn op social media om meer volgers te krijgen, maar hier heb je echt geen tijd voor.

Dit moet toch beter kunnen!

Hoe zou het voor je zijn als...

Je kunt sparren en advies kan vragen

aan een pool van mede-ondernemers op het moment dat je vastloopt of een vraag hebt. Meerdere mensen komen sneller tot een oplossing dan 1.

Je super praktische tips krijgt

voor je website die je zelf makkelijk en snel kunt toepassen voor een goed converterende website.

Je trots kan zijn

op de professionele uitstraling van je website en social media.

Je wist hoe jouw bedrijf kan groeien op social media

en met het juiste visitekaartje en promotiemateriaal.

Je advies en handige tips krijgt op het gebied van online vindbaarheid

zodat jouw ideale klanten je moeiteloos kunnen vinden via Google en je hierdoor je niet meer verstopt bent op pagina 382 in de zoekresultaten.

Je onderdeel bent

van een groep met ambitieuze dames met soortgelijke dromen en doelen en waarbij je je herkent in de ervaringen van anderen.

netwerktips voor ondernemers

Dit is allemaal mogelijk als je...

bij onze Business Boosters community komt. Een besloten community op Instagram met...

6x per week krijg je praktische tips die je direct kunt toepassen. Hierin delen wij onze kennis en ervaringen op het gebied van marketing, social media en websites. Complexe materie eenvoudig uitgelegd.

Verschillende chatgroepen met specifieke onderwerpen waarbij we stimuleren om met elkaar in gesprek te gaan.

Feedback kunt krijgen op jouw ideeën. Van de groep en van ons. Wij staan altijd voor je klaar bij vragen.

Inspiratie kunt krijgen van mede ondernemers. Hoe doen ze dat toch?

Een plek waar je jouw worstelingen en succesmomenten met de groep kunt delen.

Door deze community bereik jij:

Onze tevreden klanten!

"Ik ben echt echt zeer te spreken en mega enthousiast over het concept. Ik vind de brainstorm ook erg inspirerend. Ik kan hier zelf wat uit halen voor mijn eigen bedrijf en ik kan dit ook goed toepassen voor mijn klanten. Uiteindelijk staat dat dan weer in verbinding met de kennis voor mijn eigen bedrijf."
Talitha van de Voorde
Virtueel Assistent bij Talitha
"De community levert mij nieuwe inzichten op, peper in mijn reet en een stukje bewustwording."
Naomi Wiering
Mister WordPress
"Er is veel verbinding, je voelt je echt wel serieus een ondernemer. Bovendien krijg ik veel ideeën en tips waar ik als ondernemer veel aan heb."​
Inge Korver
Inge Korver Fotografie

Dit programma is niet voor iedereen. Je moet wel bereid zijn om flinke stappen te nemen en tijd en energie steken in de groei van je bedrijf en je ontwikkeling.

Geef je business een boost!

De investering hiervoor is 45 euro per maand. Jij ontvangt van ons eenmalig 50% korting. Hiervoor krijg je volledige toegang tot alle voorgaande besproken onderwerpen. Een directe lijn naar Marleen en Marlies om je vragen te stellen. Een fijne community met gelijkgestemden startende ondernemers. En laten we heel eerlijk zijn, wat kost het je om het niet te doen en je maar wat blijft aanrommelen?

 

Bonus 1

Een half uur Q&A met Marlies of Marleen over jouw struggles (t.w.v. 50 euro)

Bonus 2

Maandelijks doen we een brainstorm over een gezamenlijk gekozen onderwerp.

Bonus 3

10% Korting op de diensten van Marlies en Marleen.

Veel gestelde vragen

Is deze community wel wat voor mij?

Deze community is exclusief voor startende vrouwelijke ondernemers die willen groeien met hun bedrijf; als je net gaat starten met je bedrijf of minder dan 3 jaar bezig bent. De community helpt je om focus te brengen op je bedrijf. Concrete doelen stellen, leren van andere ondernemers en advies en oplossingen krijgen op jouw dilemma’s. Bijvoorbeeld als je een nieuwe campagne wil gaan lanceren: dan kan je dat eerst toetsen in de groep en advies krijgen hoe het nog beter kan.

Door de diversiteit van expertise in de groep hebben we enorme collectieve kennis. Iedereen in de groep denkt mee en kan weer vanuit een andere expertise meekijken en advies geven. Plus we steken elkaar aan met een positieve ondernemersvibe. Samen kom je verder!

Kan ik het eerst uitproberen?

Ja hoor! Je kunt je gewoon aanmelden en zit nergens aan vast. Als je het na een maand toch niet helemaal wat voor jou vindt, kun je gewoon voor het einde van de maand opzeggen. 

Welke thema's komen aan bod?

We hebben meerdere thema’s die gedurende de week aan bod komen: websites, money&mindset, social media&marketing, business dilemma’s, branding & design en overig. Binnen deze thema’s worden actuele onderwerpen behandeld.

Daarnaast hebben we nog een aantal masterclasses en praktische cursussen die we aanbieden. Deze zijn zo gemaakt dat je ze meteen kunt toepassen voor je eigen bedrijf. Een beetje theorie, maar we laten je vooral veel in de praktijk zien hoe je dingen doet. Bijvoorbeeld over hoe je je eigen merkidentiteit creëert of hoe je zelf een website kunt bouwen (stap voor stap zonder technische kennis). Alle masterclasses en cursussen zijn inbegrepen in je abonnement.

Wat als ik geen Instagram heb?

Onze community vindt volledig plaats op Instagram. Het enige wat je dus nodig hebt is een Instagram account. Als je nog geen account hebt, is het heel gemakkelijk (en kosteloos) om die aan te maken. Download de Instagram app op je telefoon en doorloop de stappen. Zodra je account is aangemaakt kun je deelnemen aan onze community.  

Hoe worden de onderwerpen van de community bepaald?

De onderwerpen gaan altijd over ondernemen en dan met name gericht op starters die bezig zijn met het opzetten van hun website, social media en branding. Maar ook business dilemma’s worden besproken. 

Daarnaast kunnen de leden van de community zelf onderwerpen aandragen die we kunnen bespreken in de chatgroepen of tijdens de maandelijkse brainstormsessie. 

Hoe veel tijd kost het me?

De tijd die je aan de community wilt besteden hangt helemaal van jou zelf af. Het kan zijn dat je in een fase zit waarbij je heel veel vragen hebt, dan zal je misschien meer gebruik van de community willen maken. Het kan ook zijn dat je een tijdje wat minder actief bent en alleen inspiratie haalt uit onze dagelijkse posts. 

Waarom is het zo goedkoop?

Het is inderdaad goedkoop, namelijk €45 per maand. Dat is geen grote investering als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt:

  • ondernemerstips waar je bedrijf van gaat groeien,
  • masterclasses en cursussen om direct aan de slag te gaan met de zichtbaarheid van je bedrijf,
  • maar ook een groepsgevoel met andere ondernemers. Je kunt gebruik maken van een diverse expertises en ook jouw expertise hier delen.

Je leert dus niet alleen heel veel (wat je direct kunt toepassen voor de groei van je bedrijf), je bouwt tegelijkertijd ook aan je netwerk.

We willen er voor zo veel mogelijk vrouwen zijn, juist de vrouwen die net starten hebben vaak niet een groot budget. Dus vandaar dat we een kleine investering vragen en je gewoon maandelijks kunt opzeggen.

Hoe meld ik me aan?

Nadat je je hier hebt ingeschreven, zoek je op instagram naar businessboostersbymm en klik je op volgen. Zo dien je een volgverzoek in. Wij laten je toe in de community zodra we de eerste betaling hebben ontvangen.  

Hoe meld ik me weer af?

Stuur een mailtje naar info@businessboostersbymm.com met daarin dat je je wilt afmelden. We vinden het natuurlijk jammer dat je gaat en we horen graag de reden. We kunnen feedback erg waarderen en willen altijd weten als er dingen beter kunnen. 

Ik twijfel nog...

Als je op dit punt van de website bent aangekomen en je twijfelt nog steeds, dan raden wij je aan om het gewoon eens een maandje te proberen. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen.