Doe mee met de gratis workshop - Vind je Ikigai

Ikigai beschrijft het Japanse geheim voor een lang en gelukkig leven. Je ikigai is de overlap tussen waar je goed in bent, waar je van houdt, waar mensen voor willen betalen en wat mensen nodig hebben.

Omdat het zo’n waardevol en bevrijdend is om te weten wat je ikigai is, hebben we besloten om deze workshop nog één keer gratis aan te bieden.

Exclusief voor ondernemers die leergierig zijn en willen weten wat hun ikigai is.

De workshop is op 29 april van 10.00 tot 1:15 uur. Schrijf je nu in door hier je naam en email op te geven. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus bemachtig snel je plekje. 

Kort voor de workshop ontvang je van ons een deelnamelink in je email.

Gratis workshop - Vind je Ikigai29 april om 10.00 uur
Wat zegt de kleur van je logo over jouw bedrijf? 🌈

Kleuren hebben een betekenis, dus welke past bij wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf. 

Hoe komt jouw site hoger in Google?download het gratis ebook

Staat jouw website ergens achteraan in Google? Geen nood met deze tips in het gratis e-book 'Hoe je als ZZP-er langdurige vindbaarheid bereikt met jouw bedrijf'.

Je eigen website maken in 5 super simpele stappen

Wij geloven dat je als starter meer kunt dan je zelf denkt. En één van die dingen is websites bouwen. Dat hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, zelfs als je helemaal geen technische skills bezit.

Als je de 5 super simpele stappen uit dit e-book doorloopt, heb je in no-time een professionele website staan voor jouw bedrijf.