GRATIS EBOOK VOOR STARTENDE ONDERNEMERS​

Die graag hun eigen website willen bouwen

Wat anderen zeggen over dit e-book:

"Het e-book heeft me heel goed op weg geholpen met tips wat betreft WordPress en Elementor. Programmeren blijkt tegenwoordig dus niet meer nodig om een eenvoudige site te kunnen maken die er wel aansprekend uitziet. En voor veel bedrijven is dit precies wat ze zoeken!"

Carola van Bemmelen

Bem Aandachtig Design

"Super leuk ebook. Goede praktische tips om snel aan de slag te gaan!"

Thijs van Oorschot

LeaderVillage

E-book website makenIn 5 super simpele stappen

Wij geloven dat je als starter meer kunt dan je zelf denkt. En één van die dingen is websites bouwen. Dat hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, zelfs als je helemaal geen technische skills bezit. Als je de 5 super simpele stappen uit dit e-book doorloopt, heb je in no-time een professionele website staan voor jouw bedrijf.

Wat zegt de kleur van je logo over jouw bedrijf? 🌈

Kleuren hebben een betekenis, dus welke past bij wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf. 

Hoe komt jouw site hoger in Google?download het gratis ebook

Staat jouw website ergens achteraan in Google? Geen nood met deze tips in het gratis e-book 'Hoe je als ZZP-er langdurige vindbaarheid bereikt met jouw bedrijf'.

Je eigen website maken in 5 super simpele stappen

Wij geloven dat je als starter meer kunt dan je zelf denkt. En één van die dingen is websites bouwen. Dat hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, zelfs als je helemaal geen technische skills bezit.

Als je de 5 super simpele stappen uit dit e-book doorloopt, heb je in no-time een professionele website staan voor jouw bedrijf.