Over
Business Boosters by MM

Wie zijn Marlies en Marleen en wat is onze missie met Business Boosters by MM?

Het ontstaan van Business Boosters by MM

Over het ontstaan van Business Boosters by MM… We weten het nog goed. Dat eenzame gevoel als ondernemer. Niemand om echt je successen mee te delen of met je mee te denken bij nieuwe uitdagingen of lastige klanten.

Wij zijn Marleen en Marlies, twee creatieve en succesvolle ondernemers die als geen ander weten hoe lastig en eenzaam het ondernemerschap soms is. Inmiddels zijn we al een tijd aan het ondernemen. Het blijft leuk en spannend, maar het valt niet altijd mee.

Wat we vooral misten was een groep gelijkgestemde ondernemers waar je praktische en dagelijkse dingen mee kan delen (ondernemershacks). Daardoor merkten we dat we heel veel hadden aan elkaar voor praktische en emotionele empowerment.

Deze empowerment gunnen we elke startende ondernemer. Want herken je soms dat je….

Onze expertise willen we graag delen met andere ondernemers. Want ondernemer zijn, dat valt niet altijd mee en wij kunnen je helpen.

Business Boosters by MM is een community voor startende ondernemers die hulp kunnen gebruiken bij zowel de praktische als emotionele kanten van het ondernemerschap.

"startende vrouwelijke ondernemers zijn de toekomst"

Waarom Business Boosters by MM?

Onze visie is dat startende vrouwelijke ondernemers de toekomst zijn en dat die elkaar moeten steunen.

En we geloven dat vrouwen meer zelf kunnen dan dat ze denken en we willen hierbij helpen (empoweren).
We vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en in contact zijn met mede-ondernemers. We krijgen energie van het delen van deze kennis en ervaringen die we hebben opgedaan. We geloven dat het delen van kennis uiteindelijk iedereen naar een hoger niveau kan tillen.

Over de oprichters

Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in marketing en visuele communicatie. We weten hoe je met de juiste look & feel en een klein beetje technische kennis van websites je bedrijf kunt laten groeien. 

Wij zijn doorzetters en geven niet op bij een eerste tegenslag. Ambitieuze moeders die niet klagen over hoe zwaar het is als moeder. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan en hebben geen problemen met uit onze comfort zone gaan. Als een klant iets vraagt wat we nog nooit hebben gedaan, gaan we het gewoon leren. We zijn heel open en recht voor z’n raap (direct). Behulpzaam naar andere ondernemers. We vinden het belangrijk om te investeren in de relatie met onze klanten.

Marleen Trommelen

Over Marleen

Ik woon in Woerden met mijn man John en dochter Liselot. Ik ben ondernemer van Tutti Creations sinds 2010 met veel plezier. Ik heb altijd een passie gehad voor creativiteit en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een grafisch ontwerp bedrijf. En dankzij mijn technische kennis weet ik inmiddels precies hoe je een gebruiksvriendelijke website kan bouwen. Dat leer ik jou ook graag, want het is een stuk makkelijker dan je denkt. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak druk met het opknappen van ons ‘klus’-huis, ik ben dol op lezen en eten koken voor vrienden en familie. Voor de ultieme ontspanning ga ik het liefst een hele dag naar de sauna. 

Marlies Dusseljee

Over Marlies

Ik ben in 2018 met mijn gezin naar Dubai verhuisd voor een buitenlandavontuur. Op dat moment besloot ik de kans te grijpen om voor mijzelf een bedrijf te starten (Marlies Dusseljee Design), waar ik alles wat ik tijdens mijn studie (Industrieel Ontwerpen in Delft) en werk (marketing en innovatie bij KPN) heb geleerd in de praktijk kon brengen met de juiste balans tussen design en technologie.

Ik werk graag met ondernemers en start-ups, omdat ze nastreven waar ze gepassioneerd over zijn. Om succesvol te zijn en alle snelle veranderingen waar we doorheen gaan bij te houden, moeten ze uit hun comfortzone komen. En ik krijg er energie van om daar mee te helpen.

Wat je nog niet wist over ons

Hoe wij elkaar kennen

Wij kennen elkaar al sinds het introductie weekend van onze studie (in 2004) Hierdoor beschikken we beiden over een portie Delftse nuchterheid.

Na Delft hebben we allebei jaren lang in Den Haag gewoond, op een steenworp afstand van elkaar. #zoeteinval

Hoe we elkaar aanvullen

Marleen is van de nieuwe initiatieven en Marlies van de structuur eraan geven. Als we ergens enthousiast over zijn, dan gaan we er voor de volle 100% voor. 

Wat we graag kijken en eten

We houden allebei van slechte chickflicks. Daarnaast kijkt Marleen graag kookprogramma’s en Marlies zo’n beetje alles op Netflix, behalve horrors.

Marleen is meer van hartig (chips en kaas) en Marlies is meer van zoet (Maltesers en ijs).